آراد برندینگ
خانه / رب گوجه چی چی لاس / رب گوجه فرنگی
رب گوجه
رب گوجه

رب گوجه فرنگی

 رب گوجه فرنگی

در حال حاضر رب‌های گوجه فرنگی دربسته‌بندی‌های مختلفی مانند شیشه‌ای یا قوطی‌های فلزی در بازار عرضه می‌شوند. این رب‌ها ازنظر روش تولید و مواد مغذی تفاوتی با یکدیگر ندارند، اما رب‌های موجود در قوطی‌های فلزی، مطمئن‌تر هستند و مدت‌زمان بیشتری می‌توان آن‌ها را نگهداری کرد؛ زیرا امکان استریل کردن قوطی و نگه‌داشتن آن در دستگاه اتوکلاو بهتر و بیشتر از شیشه است. البته شیشه‌ها را هم حرارت و دستگاه اتوکلاو قرار می‌دهند و استریل می‌کنند؛ اما بازهم میزان حرارتی که می‌توان به قوطی‌ها وارد کرد، بیشتر از شیشه است چون مقاومت قوطی در برابر حرارت، بالاتر از شیشه است.

رب گوجه

رب های کارخانه ای

طبق اذعان متخصصان تغذیه «ارزش تغذیه‌ای رب‌های کارخانه ای از رب‌های خانگی بیشتر است»، چراکه برای تهیه رب کارخانه ای، گوجه فرنگی‌ها را داخل تبخیرکننده‌هایی تحت خلأ می‌ریزند و با ایجاد خلأ در دیگ‌های دربسته، آب گوجه فرنگی به‌جای اینکه در

  • 100 درجه سانتی‌گراد به جوش آید و تبخیر شود،
  • در 60 درجه سانتی‌گراد به نقطه‌جوش می‌رسد.                          در این صورت حجم بیشتری از املاح، ویتامین‌ها و ریز مغزی‌های گوجه فرنگی در آن باقی می‌ماند. درصورتی‌که در روش سنتی، حجم بالاتری از ویتامین‌ها و ریز مغزی‌های گوجه فرنگی، در اثر حرارت بیشتری که می‌بینند، از بین می‌روند. به‌طورکلی، رب گوجه فرنگی ازنظر وجود میزان لیکوپن، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد ضد سرطانی به‌مراتب از خود گوجه فرنگی بهتر است.

رب گوجه

قرمزی رنگ رب به روش تهیه آن بستگی دارد. به دلیل اینکه رب‌های گوجه فرنگی امروزی را در خلأ تهیه می‌کنند، معمولاً رنگ آن‌ها قرمز است و به سیاهی نمی‌زند. البته رب‌هایی که خیلی روشن هستند هم از گوجه‌های کال و نرسیده تهیه‌شده‌اند و تیرگی بیش‌ازحد رب هم می‌تواند نشان‌دهنده این مسئله باشد که دستگاه خلأ کار خود را به‌درستی انجام نداده است.

 رب گوجه

روش های تشخیص رب گوجه فرنگی

یکی از این تغییر رویکردها استفاده از رب‌های خانگی است. البته این کار می‌تواند در ارتقای سلامت افراد تاحدودی تاثیرگذار باشد، چرا‌که مصرف برخی محصولات به‌صورت تازه و ارگانیک خاصیت بیشتری به‌همراه دارد، اما نباید فراموش کرد زمانی این امر خوب و تایید شده است که افراد از سلامت و بهداشت محصولات خانگی مطمئن باشند.در صورتی که احتمال آلودگی برخی محصولات خانگی که به‌صورت عمده‌ و بدون هیچ نظارتی به‌فروش می‌رسند زیاد است، در این شرایط می‌توان گفت محصولات کارخانه‌ای نسبت به این محصولات ارجح‌تر هستند، چرا‌که مدتی است در بسیاری از خبرگزاری‌ها خبر مصرف بی‌رویه از بنزوات سدیم در رب‌های خانگی خبرساز شده است.
رب گوجه

مراحل تهیه رب گوجه

  1. دریافت گوجه فرنگی
  2. خیساندن وشستشوی مقدماتی گوجه
  3. سرورتینگ و شستشوی گوجه
  4. خردکردن گوجه
  5. پخت اولیه
  6. فیلتراسیون
  7. تانک فرموله
  8. تغلیظ آب گوجه
  9. پاستوریزاسیون
  10. پرکردن در قوطی ودر بندی
  11. پاستوریزاسیون قوطی پر شده
  12. عبور از زیردوش آب سرد
  13. خشک کردن
  14. اتیکت زنی وبسته بندی
  15. عرضه به بازار

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
نام مدیر مجموعه
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120000000
شماره تلفن ثابت:01100000000
شماره فکس:01100000000
پست الکترونیکی: email@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

صادرات رب

صادرات رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی چیست؟ فرآورده هاي حاصل از تغلیظ آب گوجه فرنگی که به جهت …